Funkygine sin vaniljefudge 

– som igjen fikk inspirasjonen fra Linda Stuhaug

DU TRENGER 

2 dl usøtet vikingmelk 
40 g Sugarish gold 
15 g honning 
10 g ekte smør 
1/2 vaniljestang eller et dryss ekte vaniljepulver 
2-3 brunostskiver 

SLIK GJØR DU 

Bland sammen alle ingrediensene i en teflonpanne. Kok opp mens du rører hele tiden. 

Skru ned varmen til karamellene småkoker og fortsett å røre i ca. 30 minutter. Konsistensen skal bli tyktflytende. Helt på slutten av koketiden tilsetter du brunostskivene og rører de inn til de har jevnet seg med resten. Hell massen over i en firkantet boks. Størrelsen på boksen avgjør hvor tykke fudgene dine blir. 

Sett i fryseren over natta. 

Oppbevar og server vaniljefudgen rett fra kjøleskapet. Kan også oppbevares i frys, men gi den litt tid til å myke seg opp før du spiser den. Da er den best! 

Bildet øverst er dobbel oppskrift og er stivnet i en boks med målene – 15 cm x 11 cm