Du Trenger
60-70 g sukkerfri melkesjokolade
35 g sukkerfri hvit sjokolade
50 g philadelphia kremost
3-4 ts Sugarish White
4-5 dråper steviadråper vanilje eller vaniljeessens
Evt. Et dryss av vaniljepulver
Smelt sukkerfri sjokolade i en liten bolle over vannbad. Fordel en teskje i bunnen av silikonformer og bruk baksiden av skjeen til å bre oppover helt til kanten, slik at du kan fylle de etterpå. Sett i fryseren i 5 minutter til sjokoladen stivner.
Smelt sukkerfri hvit sjokolade i en liten bolle over vannbad. Rør innimellom, hvit sjokolade kan være litt vanskelig å smelte. Rør godt inn philadelphia, sugarish, vaniljedråper og vaniljepulver.
?Smak gjerne på melkekremen om du ønsker den søtere eller friskere, og juster. Fordel så melkekremen i sjokoladen, la det være igjen noen millimeter øverst. Fordel resten av melkesjokoladen som ett topplokk over melkekremen. Sett kjølig til sjokoladen er stivna, det tar 5-10 minutter i fryseren. Oppbevar i kjøleskap.