Kinderegg med melkekrem

Du Trenger

60-70 g sukkerfri melkesjokolade 
35 g sukkerfri hvit sjokolade  
50 g philadelphia kremost 
3-4 ts Sugarish White 
4-5 dråper steviadråper vanilje eller vaniljeessens 
Evt. Et dryss av vaniljepulver 

Smelt sukkerfri sjokolade i en liten bolle over vannbad. Fordel en teskje i bunnen av silikonformer og bruk baksiden av skjeen til å bre oppover helt til kanten, slik at du kan fylle de etterpå. Sett i fryseren i 5 minutter til sjokoladen stivner. 

Smelt sukkerfri hvit sjokolade i en liten bolle over vannbad. Rør innimellom, hvit sjokolade kan være litt vanskelig å smelte. Rør godt inn philadelphia, sugarish, vaniljedråper og vaniljepulver. 

?Smak gjerne på melkekremen om du ønsker den søtere eller friskere, og juster. Fordel så melkekremen i sjokoladen, la det være igjen noen millimeter øverst. Fordel resten av melkesjokoladen som ett topplokk over melkekremen. Sett kjølig til sjokoladen er stivna, det tar 5-10 minutter i fryseren. Oppbevar i kjøleskap.